Omschrijving

Het huis ligt 700 meter van het strand aan het eind van een rustig weggetje. Er zijn zonnige terrassen rondom het huis, die een prachtig uitzicht bieden op de Catalaanse heuvels. Lang borrelen in de zon! De grote keuken heeft alle denkbare comfort, de zitkamer is sfeervol ingericht, met een grote open haard. Stoere provençaalse eettafel. TV en DVD. Terras met BBQ.


In de tuin loop je via een trapje van plusminus 7 treden naar het zwembad met ligstoelen. Tuin en zwembad worden wekelijks bijgehouden en schoongemaakt.
De slaapverdieping biedt 4 slaapkamers, 2 met dubbele bedden en 2 met 2 single beds. De master bedrooms hebben een ruime walk-in closet. Beiden hebben een prachtige view en komen uit op een zonneterras, evenals de derde slaapkamer. In alle slaapkamers is veel kastruimte. Ook bevindt zich op deze verdieping nog een studio, die nog meer ruimte en extra slaapplaatsen kan bieden.

Er zijn op deze verdieping 3 badkamers, 2 ervan behoren tot de master bedrooms, beiden met bad en douche, de derde badkamer heeft een douche.

Op de derde verdieping, niveau van de weg is er nog een ruime garage.

Omgeving

Bekijk hier de omgeving van Villa Tamariu

Foto's

Bekijk hier de foto's van Villa Tamariu

Route

Bekijk hier de route naar Villa Tamariu